УСЕТИ

Опознай

оазис за ума, тялото и духа

Pulse Therme

Нашата визия е да предоставим едно запомнящо се изживяване от световна класа, което да бъде достъпно за всички.

Визията на Pulse Therme е да създадем най-модерните, най-желаните и запомнящи се термални басейни и зони, като съчетаваме природа, технологии и бит в едно. Правим това, като доказваме гостоприемство от световно ниво, зачитаме нашето културно настледство и го предаваме на нашите гости, проявяваме най-голяма грижа за околната среда, налагайки стандарт за устойчив туризъм.

Чрез комбиниране на модерни технологии в уелнес индустрията и съхраняване на екосистемата на термалната вода предоставяме изживяване, което подобрява ума, тялото и душата.

Гостоприемство

Държим на отлично ниво на гостоприемство, за да предоставим на нашите гости първокласно изживяване, показвайки уважение към всеки посетител и неговата безопасност

Семеен уют

Гарантиране, че осигуряваме безопасно и приветливо място за всички членове на вашето семейство, за да изживеете едно запомнящо се изживяване

Благополучие

Стремим се към максимална грижа за околната среда и работим, за да поддържаме съвременна нужда от благополучие за всички, възстановявайки физическото и психическото здраве.